Nicole & Roman - Wedding Highlights in Bell Recó

6 Dec 2014

Un dia espectacular, un lloc idíl·lic, uns nuvis exemplars… Ingredients primordials però no suficients per a la realització d'un casament. Cal afegir els detalls i la excel·lent organització de "We do Agengy", el curro del Marc que tot i estar amb el peu "xungu", mes aviat coix, va treure unes imatges de pel·lícula amb la seva steady i a la Marta per coordinar i aportar el seu granet de sorra. Tot ha ajudat que hagi pogut donar forma aquest videoclip.
Espero que us agradi!

 

Please reload

Featured Posts

I Congreso Virtual Drones

June 4, 2020

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© Copyright 2020 Toni Tarifa. All Rights Reserved. VideoproductoraFotografia y vídeo con droneVídeo corporativo. Granollers-Barcelona.